Vállalkozásoknak

Munkaerő keresés és kiválasztás:

Munkaerő közvetítés (Keresés és kiválasztás)

Munkaerő szűrés (Pszichológiai, nyelvi szűrő, kompetencia szűrés, stresszkezelés, monotonitástűrés)

Szak- és felnőttképzési tanácsadás:

A szakképzési hozzájárulás felhasználásához, valamint a saját dolgozók képzéséhez kapcsolódó költségek csökkentéséhez nyújtunk szakértői tanácsadást. Ezáltal az új munkatársak gyakorlati képzése során történő megismerése mellett ügyfeleink képzésre fordított költségeit is jelentősen csökkenteni tudjuk.

Munkaerő fejlesztés – „Munkavállalói kompetenciák fejlesztése” program:

Elsősorban ügyfél orientált munkakörökben, mint például SSC-k, hivatali dolgozók, ügyfélszolgálatok, pénzintézetek, stb. meglévő és leendő munkatársai számára fejlesztettük ki 2 hónapos „Munkavállalói kompetenciák fejlesztése” felnőttképzési programunkat. A program eredményességét az tréning jellegű, intenzív oktatási módszerünk és rutinos, a szolgáltató szektorban tapasztalatot szerzett trénereink garantálják.

Outsourcing tanácsadás:

Főként külső beszállítókat, üzleti szolgáltatókat kereső vállalati ügyfeleknek segítünk a megfelelő partnerek megtalálásában, illetve a köztük lévő eredményes együttműködés kialakításában, valamint a folyamat minőségbiztosításában.

Projekt menedzsment szolgáltatás:

Projektvezetési módszertanunkat úgy alakítottuk ki, hogy az maximálisan illeszkedni tudjon ügyfeleink szervezeti és vállalati kultúrájához ezzel is elősegítve a kitűzött projekt célok elérését. Filozófiánk lényege, hogy a projektmenedzsment feladata „mindössze” annyi, hogy szabályozott keretet biztosítson egy adott cél elérésére irányuló tevékenységhez.