Szak- és felnőttképzési tanácsadás

A szakképzési hozzájárulás felhasználásához, valamint a saját dolgozók képzéséhez kapcsolódó költségek csökkentéséhez nyújtunk szakértői tanácsadást. Ezáltal az új munkatársak gyakorlati képzése során történő megismerése mellett ügyfeleink képzésre fordított költségeit is jelentősen csökkenteni tudjuk.

Elérhető munkáltató eredmények

csökken a havonta befizetendő szakképzési hozzájárulás

csökken a munkavállalói bér utáni járulékfizetési kötelezettsége

költségmegtakarítás a vállalkozás fejlesztésére fordított beruházások költségeiben

stabil munkaerő utánpótlási rendszer alakul ki

lehetővé válik a leendő munkavállalók munka közben való megismerése

költségmegtakarítás a dolgozók képzési költségein

Elérhető pénzügyi eredmények

Nem keletkezik befizetendő, havi szakképzési hozzájárulás (bruttó kötelezettség nulla forint)

A beruházásra fordított költség akár - 1.700.000.- forintig – visszaigényelhető

Normatív alapú hozzájárulás bizonyos munkatársak bérköltségéhez, akár 900.000 forint/év mértékben

Normatív alapú hozzájárulás a kialakított képzőhely fenntartásához, akár 1.000.000.- forint/év mértékben

Vegye igénybe előzetes díjmentes felmérésünket, amelynek alapján pontos javaslatot tudunk adni vállalkozása tevékenységéhez illeszkedő, gyakorlati képzésre lehetőséget nyújtó infrastruktúrára, a lehetséges együttműködés kereteit a szakképző iskolákra, továbbá a gyakorlati képzési helyszínt kihasználó képzési lehetőségekre.

Csomagajánlataink

BASIC: Az általunk kínált szolgáltatások alapcsomagja. Ebben az esetben elméleti szaktanácsadást vállalunk, a képzőhely kialakításának gyakorlati megvalósítása a Megbízó feladata. Ez a csomag magában foglalja a szakmai anyagok, szükséges dokumentációk elkészítését. Továbbá igény szerint tanácsadást is vállalunk.
STANDARD: Csomagunk tartalmazza a gyakorlati képzőhely kialakításában való közreműködést, azaz megszervezzük a gyakorlati képzőhely kialakítását. Biztosítjuk az érintett hatóságokkal, szakmai szervezetekkel való kapcsolatokat és a gyors ügyintézést. Segítséget nyújtunk a tanműhely létrehozásának lépései során.
OPTIMUM: Ez a csomagunk olyan cégeknek ajánlott, akik önállóan létre tudják hozni a gyakorlati képzőhelyet, azonban diákok/gyakornokok toborzásában szükségük van szakértői támogatás. Optimum csomagunk keretében a tanulói kapcsolatok kialakításában, toborzásában való közreműködést kínáljuk.
MAXI: A csomag a képzőhely kialakítását, működtetését tartalmazza.