Projektvezetési módszertanunkat úgy alakítottuk ki, hogy az maximálisan illeszkedni tudjon ügyfeleink szervezeti és vállalati kultúrájához ezzel is elősegítve a kitűzött projekt célok elérését. Filozófiánk lényege, hogy a projektmenedzsment feladata "mindössze" annyi, hogy szabályozott keretet biztosítson egy adott cél elérésére irányuló tevékenységhez. Olyan szolgáltatási konstrukciót dolgoztunk ki, amely rugalmasan skálázható nem csak a feladat nagysága, hanem az ügyfelek felkészültsége szerint is. Ahol nagyobb szaktudás van jelen házon belül kevesebb, ahol pedig kevesebb ott szolgáltatást nyújtva biztosítjuk a professzionális megrendelői érdekképviseletet és projekt dokumentálását.

Projekt menedzsment szolgáltatásaink az alábbiak:

1. Operatív projekt menedzsment
Azon ügyfeleink részére, ahol nem áll rendelkezésre projektvezetésre kiképezhető szakember, vagy maga a projekt olyan méretű, hogy ahhoz külső szakembert kell bevonni, operatív projektvezetési szolgáltatást is biztosítunk. Ehhez gyakorlott projektvezetőt, szükség esetén projekt asszisztenst is biztosítunk.
2. Projektiroda
A projekt és a megrendelő vállalat nagyságától függően gyakran szükség van egy önálló, alkalmi szervezeti egység létrehozására. Ennek felállításában, a kapcsolódó folyamatok megalkotásában, a szükséges informatikai rendszer kiválasztásában, kialakításában is segítséget tudunk nyújtani.
3. Projektiroda üzemeltetés
Amennyiben egy meglévő, vagy tervezett Projekt Iroda működéséhez egyáltalán nincs, vagy csak részben áll rendelkezésre erőforrás a szervezeten belül, a PMTech Kft. olyan szakembereket bocsát rendelkezésre, akik az adott vállalat működését megismerve a projektek irányításában vagy a Projektiroda vezetésében közreműködnek.