Munkaerő közvetítés (Keresés és kiválasztás)

Munkaerő szűrés (Pszichológiai, nyelvi szűrő, kompetencia szűrés, stresszkezelés, monotonitástűrés)

A folyamat lépései

  1. Első körös interjú
  2. Előszűrés (különféle tesztek pl. képesség, hozzáállás, személyiség, nyelvi) a Megrendelő igényei szerint
  3. Munkaadói interjú
  4. Munkavállaló ellenőrzése igény szerint (referenciák begyűjtése)
  5. Munkáltatói döntés
  6. Állásajánlat
  7. Munkaszerződés megkötése
  8. A kiválasztási folyamat kiértékelése
Ügyfeleink munkaerő igényeinek felmérése rendszerint személyes találkozás keretében zajlik, ahol nem csak a pozíció részleteit (szakmai, nyelvi, végzettségbeli követelmények), hanem a „soft skill”-ekre vonatkozó elvárásokat is megismerjük.

Az igényfelmérés eredménye alapján megfogalmazunk egy professzionális álláshirdetést, amelyet álláskereső portálokon kiemelt felületeken jelentetünk meg, illetve a közösségi felületeken (LinkedIn, Facebook) dedikált keresést végzünk. A kereséskor a szakmai kapcsolati hálónkat is aktivizáljuk, ajánlásokat kérünk és a szakmai rendezvényeken, állásbörzéken is megjelenítjük a Megrendelőt és az általa keresett pozíciót. Ezen felül részletes kutatást végzünk a saját és az ország legnagyobb és legfrissebb önéletrajz adatbázisaiban. A kiválasztottakat interjúztatjuk, bemutatjuk nekik a Megrendelő cégét, az állásajánlatot, és kérünk tőlük egy friss önéletrajzot. Így csak a releváns jelöltek anyagait továbbítjuk a Megrendelő felé.

A munkát akkor tekintjük elvégzettnek, ha megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerő kerül a Megbízó által felvételre. A szolgáltatásunk garanciát is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy amennyiben a felvételt nyert személy a 3 hónapos próbaidő alatt mégsem válik be, vagy önszántából felmond, egy alkalommal díjmentesen újabb megfelelő jelöltet prezentálunk.

Fejvadász szolgáltatásunk erőssége az, hogy ennek keretében csak a feltételeknek megfelelő tudással rendelkező személyeket szólítjuk meg és a meghirdetett pozíció iránt mi keltjük fel az érdeklődésüket. Az álláskeresők jelentős része inaktívan várja, hogy az újabb karrierlehetőség rájuk találjon. Ez a szolgáltatásunk ezt a réteget is megszólítja!

Szolgáltatásunk keretében a Megrendelő cég általánosabb értelemben vett népszerűsítésével is segítjük megbízóinkat, tehát egyfajta brand-építést is végzünk, hiszen nem csak az állást hirdetjük ezzel, hanem magát a céget is. A jelöltek számára bemutatjuk a céget, átadjuk az általánosabb céginformációkat, amelyek túlmutatnak az adott álláson. Így nem csak a konkrét álláshirdetés jut el a köztudatba, hanem az is, hogy cégéhez miért érdemes jelentkezni, vagy milyen egyéb nyitott pozíciók érhetők még el ugyanannál a cégnél. Ezzel újabb indirekt jelöltekhez juthat!

A Megrendelő követelményprofilja alapján felkutatjuk az alkalmasnak tekinthető jelölteket, akiket a megadott kompetencia-igények alapján előszűrünk.

A következő lépésben ügyfelünkkel közösen, kölcsönösen egyeztetett módon mutatjuk be a megfelelő jelölteket.