Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /web/htdocs6/talenthunthu/home/www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Cégünkről – TalentHunt

Cégünkről

A Talenthunt Kft. üzleti vállalkozások és önkormányzatok támogatására alakult. Célunk, hogy munkánkkal mérhető eredményt felmutatva járuljunk hozzá ügyfeleink eredményes működéséhez.

Tevékenységünk 3 területre koncentrálódik:

  1. vállalkozás- és helyi gazdaságfejlesztés,
  2. munkaerő keresés és fejlesztés,
  3. projektmenedzsment.
A vállalkozásoknak segítünk a számukra legmegfelelőbb munkatársak megkeresésében. Kiválasztjuk és saját kompetencia fejlesztési programunkkal felkészítjük a hatékony munkavégzésre leendő munkavállalóit.

Ha egy munkáltató fejleszteni, képezni kívánja saját dolgozóit, vagy gyakornoki programot szeretne elindítani felkészült szakértőink ebben is tudnak segíteni. Kidolgozzuk és igény szerint meg is valósítjuk számára a jogszabályokban előírt feltételeket, ezáltal a munkáltatók felhasználhatják szakképzési hozzájárulásukat és a dolgozók képzése után járó normatív támogatásokat is megkapják.

Amennyiben valamely feladat elvégzéséhez beszállítóra, vagy külső erőforrásra van szüksége Outsourcing tanácsadásunk keretében megkeressük számára a legmegfelelőbb szolgáltatót és projektmenedzsment tanácsadással támogatjuk is az adott a tevékenység átadását a külső partnernek.

Ha pedig egy vállalkozás szolgáltatását kínálja más üzleti partnerek számára akkor az ügyfélszerzésben, piaci bővülésben is partnerei vagyunk.

Önkormányzatoknak a helyi gazdaság fejlesztéséhez biztosítunk szakmai tanácsadást befektetés ösztönzés, munkahely teremtés, helyi együttműködések kialakítása témakörökben.